Wie wij zijn

Wij zijn Sign Solutions, een signbedrijf met bewegwijzering als specialisme en speerpunt. Wij zijn Abby de Waal en Duco Schilstra en wij werken (en wonen) samen in Lettele, vlakbij Deventer.

Bijna twintig jaar geleden zijn wij Sign Solutions gestart en hebben het uitgebouwd tot wat het nu is: een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, uitvoering en montage van alles wat uw bedrijf herkenbaar maakt. We zorgen voor bewegwijzering, interieurdecoratie, gevelsigning, presentatiematerialen, reclame-uitingen, autobelettering en alles wat de identiteit van uw bedrijf sterker maakt. We maken daarbij gebruik van moderne, duurzame materialen en we passen geavanceerde technieken toe.

Samen houden we ervan de slimste oplossing te bedenken voor het lastigste probleem. We kunnen altijd enorm trots zijn op het resultaat van ons werk: een mooie omgeving waar mensen met plezier werken en verblijven.

Wilt u meer lezen over hoe wij denken over ons werk, klik dan hier.

Over Abby de Waal

Abby is de ontwerper. Na het CIBAP reclame- en presentatietechnieken (MBO) heeft ze de Kunstacademie in Kampen afgerond. Abby gaat over het voortraject: het overleg met de klant, het maken van het ontwerp, de inkoop en het plannen van de productie en montage.

Contactinformatie Abby de Waal

Over Duco Schilstra

Duco Schilstra heeft een bedrijfseconomische achtergrond. Duco neemt het proces van Abby over zodra de ontwerp- en voorbereidingsfase is afgerond. Hij geeft leiding aan de productie, constructie en de montage, in de werkplaats of bij de klant op locatie. Daarnaast zorgt hij voor de administratie.

Contactinformatie Duco Schilstra

Wie zijn wij

Mooie dingen

Contact

  • Telefoon:
  • E-Mail:
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • WeTransfer:

Social