Aanleverspecificaties

Aanleveringscondities:

De eenvoudigste manier om grote bestanden aan te leveren is via onze eigen WeTransfer.com site. Op deze site kunt u het bestand uploaden, ons e-mailadres toevoegen en een korte beschrijving meegeven. Wij kunnen het bestand dan makkelijk downloaden.

Aanlevering van bestanden op CD, DVD of door middel van e-mail

Indien u een CD of DVD aanlevert geven wij voorkeur aan kopieën van uw bestanden. Wij gaan ervan uit dat deze CD-ROM niet wordt geretourneerd. Dit mede i.v.m. onze archivering van uw bestanden. Om het beeld inclusief de kleuren vooraf zo goed mogelijk te kunnen beoordelen c.q. controleren is het van belang altijd een referentieprint mee te sturen waar ook de bestandsnaam, PMS kleur en de maatvoering op wordt aangegeven. Let wel: deze print is geen kleurreferentie maar heeft een indicatief karakter.


Illustrator

Het is van groot belang dat alle in het bestand gebruikte teksten en pictogrammen omgezet zijn naar krommen, paden, contouren of outline. Hierdoor is het overbodig om de originele fonts mee te sturen. Illustratorbestanden dienen altijd opgemaakt en aangeleverd te worden in kleurmodus CMYK incl. evt. PMS-kleurnummers. Indien u foto’s in een Illustratorbestand plaatst dienen deze van tevoren omgezet te worden in kleurmodus CMYK. Eventueel kunt u foto’s/afbeeldingen los aanleveren met een zo hoog mogelijke resolutie (evt. met originele RGB-profiel), ter controle, zodat wij deze indien nodig kunnen aanpassen/omzetten.

Mooie dingen

Contact

  • Telefoon:
  • E-Mail:
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • WeTransfer:

Social