Van ontwerp tot montage

Onze missie is het maken van mooie dingen, niet alleen functionele goede producten, maar ook esthetisch. De uitstraling van een pand is gebaat bij een doordachte en eenduidige vormgeving, volgens de stijl van het gebouw of eigen huisstijl. Die huisstijl kunnen wij vormgeven en implementeren in een doordachte bewegwijzering. Dat kwaliteit hierin van groot belang is, mag duidelijk zijn. Voor de bewegwijzering maken wij dan ook gebruik van hoogwaardige bewegwijzeringsystemen, het liefst met een duurzame en groene insteek.

Veel van onze opdrachtgevers zijn vastgoedmanagers. Voor hun voorzien en onderhouden wij kantoor- en bedrijfsverzamelpanden van bewegwijzering. Veelal nemen nieuwe huurders direct met ons contact op, zodat de gebouweigenaar en/of beheerder er geen omkijken naar heeft. Door ook de montage voor onze rekening te nemen, is de opdrachtgever verzekerd van een goed verzorgd eindresultaat in de gewenste kwaliteit.

Ook industriële vormgevers, ontwerpbureaus en interieurarchitecten schakelen ons regelmatig in. Dankzij onze expertise in vorm en uitvoering kunnen we al met hen meedenken in de ontwerpfase. Al onze producten worden op maat gemaakt, naar eigen vormgeving. We kunnen met vrijwel alle materialen werken.
 
terug
Aanleverspecificaties
Leveringsvoorwaarden