Onze invulling aan MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt door ons door de gehele bedrijfsvoering serieus doorgevoerd. Op het dak van het bedrijfspand te Lettele liggen zonnepanelen, uit de beschikbare basismaterialen kiezen wij de meest duurzame, zoals CO2-neutraal geproduceerd aluminium en voor verlichte zuilen wordt, daar waar mogelijk, led-verlichting ingezet.

Ook op lokale schaal laten wij graag onze betrokkenheid blijken. Het plaatselijke verenigingsleven wordt op verschillende manieren ondersteund en in plaats van het versturen van relatiegeschenken met de Kerst kiezen wij voor de ondersteuning van de Voedselbank in Deventer. Natuurlijk kun je dan geen doos plakletters geven. Maar er is wel behoefte aan wasmiddel. Dus schenken we wasmiddel in 2-kilo zakjes zodat veel mensen kunnen wassen.

Ondernemen doe je nooit alleen, maar in samenwerking met en vanuit je eigen omgeving. Doordat we voor onze klanten creatief, innovatief en in oplossingen denken, vinden wij het niet meer dan logisch om met die insteek ook maatschappelijk mee te denken en mee te doen.
 
terug
Aanleverspecificaties
Leveringsvoorwaarden